Urządzenia i Akcesoria
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)250 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
raw pine nuts20 g
-
cherry tomatoes150 g
-
sugar10 g
-
dried tomatoes in oil drained (approx. 5-6 pieces)50 g
-
rocket salad leaves80 g
-
fresh goat's cheese cut in pieces80 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
837 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seared steak and rocket salad
20 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Fresh fennel salad
10 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min