Urządzenia i Akcesoria
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)250 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
raw pine nuts20 g
-
cherry tomatoes150 g
-
sugar10 g
-
dried tomatoes in oil drained (approx. 5-6 pieces)50 g
-
rocket salad leaves80 g
-
fresh goat's cheese cut in pieces80 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
837 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Green Bean Gremolata
25 min
Southwest Quinoa
40 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min
Mexican Quinoa Salad
30 min