Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
484.3 kJ /
115.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Kimchi Tofu Soup
35 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Lemonade
5 min
Dubai Chocolate Bar
2 godz. 20 min
Zoodles with Broccoli Pesto
Brak ocen
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min