Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
484.3 kJ /
115.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Fish and Chips
30 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min