Urządzenia i Akcesoria
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
onion cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
chicken mince broken into pieces450 g
-
egg, large (65-70 g)1
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
panko breadcrumbs30 g
Soup
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
tomato purée (concentrate)30 g
-
olive oil15 g
-
cayenne pepper, dried, flake½ tsp
-
chickpea, canned drained (425 g)1 can
-
chicken stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
water795 g
-
chickpea, canned drained (15 oz)1 can
-
cavolo nero stems removed, cut into pieces60 g
-
lemon cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1368.8 mg
Białko
43.8 g
Kalorie
2663.1 kJ /
636.5 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
16.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
65.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1 godz.
"Moussaka" bowl
45 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Creole jambalaya
1 godz.