
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
onion cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
chicken mince broken into pieces450 g
-
egg, large (65-70 g)1
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
panko breadcrumbs30 g
Soup
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
tomato purée (concentrate)30 g
-
olive oil15 g
-
cayenne pepper, dried, flake½ tsp
-
chickpea, canned drained (425 g)1 can
-
chicken stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
water795 g
-
chickpea, canned drained (15 oz)1 can
-
cavolo nero stems removed, cut into pieces60 g
-
lemon cut into wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
636.5 kcal /
2663.1 kJ
Białko
43.8 g
Tłuszcz
23.6 g
Węglowodany
65.7 g
Błonnik
16.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1368.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada