Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Berry Duo
10 min