Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 godz. 10 min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 godz.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Sweet Cucumber Pickles
Brak ocen
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Giardiniera
72 godz. 20 min