Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Toasted Coconut Coffee
10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Lemon Pasta
35 min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Lemon Orzo
40 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.