Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Slow Cooked Corn (Metric)
40 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min