Ombrina al cartoccio con patate
TM6 TM5 TM31

Ombrina al cartoccio con patate

4.7 (15 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 filetti di pesce ombrina (150 g cad.)
  • 5 pizzichi di sale
  • 5 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 12 pomodorini ciliegia in quarti
  • 16 olive taggiasche denocciolate
  • 700 g di acqua
  • 500 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1891 kJ / 452 kcal
Białko
32.9 g
Węglowodany
25.8 g
Tłuszcz
24.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
3.2 g
Sód
202.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy