Wersje kompatybilne
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 997.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di pollo con patate e carote
40 dk
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 dk
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 dk
Petto di pollo e verdure insaporite
45 dk
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1sa
Sogliola al vapore con piselli
40 dk
Straccetti di vitello ai carciofi
40 dk
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 dk
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 dk
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 dk