Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • filetti di nasello (senza pelle e lische)
    2
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ½
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g
  • di acqua
    250 g
  • di succo di limone
    1 cucchiaio
  • cuori di carciofo puliti e in quarti
    2
  • dado per brodo di pesce
    1
  • di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
    1 cucchiaio
  • di prezzemolo fresco tritato
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 290.3 kcal / 1214.3 kJ
Białko 43.2 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 191.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...