Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di provola affumicata a pezzi
- 50 g di cipolla bianca a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta integrale
- gherigli di noci tritati q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2571.3 kJ / 614.5 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 786.3 mg
Alternatywne przepisy
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto mimosa
55min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Pasta radicchio e pancetta
30 Min
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Pasta agretti e ricotta
45min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.