Pasta integrale radicchio, provola e noci

Pasta integrale radicchio, provola e noci

3.9 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di provola affumicata a pezzi
  • 50 g di cipolla bianca a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale
  • gherigli di noci tritati q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 786.3 mg
Białko 26.2 g
Kalorie 2571.3 kJ / 614.5 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...