Ricotta con pesto di piselli

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    700 g
  • di pisellini surgelati
    150 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
    70 g
  • di menta fresca le foglioline
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di ricotta vaccina
    350 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 296 kcal / 1238.3 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Sód 480.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...