Riso e lenticchie

Riso e lenticchie

3.4 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 1400 g di acqua
  • 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
  • 400 g di lenticchie secche
  • 100 g di riso Parboiled
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (opcjonalnie)
  • 15 g di aceto
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle a fette (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...