Urządzenia i Akcesoria
Passatelli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 porzioni
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di pangrattato
-
2 uova
-
1 pizzichi di noce moscata in polvere
-
250 g di brodo di pollo (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
29.2 g
Kalorie
1866 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta
1 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Tigelle
3 Std. 50 Min
Pastaragia
25 Min
Ciambella romagnola
1 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min