Zuppa imperiale

Zuppa imperiale

4.4 42 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di burro morbido a pezzi
  • 150 g di semolino di grano
    150 g di farina tipo 00
  • 5 uova
  • 10 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1200 g brodo di carne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1232.8 mg
Białko 19.6 g
Kalorie 1552 kJ / 370.7 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...