Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta all'uovo
1 Std.
Crescia al formaggio
3h 10 min
Ciambella romagnola
1 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciaramicola
1 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.
Passatelli
45min
Dampfnudeln con ciliegie
Brak ocen
Cappelletti reggiani
2h
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Torta al testo
1 Std.
Pane sciapo umbro
14h