Fiordilatte bolognese

Fiordilatte bolognese

3.7 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 1000 g di latte intero
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 270 g zucchero
  • 2 cucchiai di acqua
  • 3 uova
  • 3 tuorli
  • 1000 g di acqua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 26.1 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 1058 kJ / 252.7 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 40.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...