Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1600 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
400 g di farina di mais bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta
1 godz.
Zabaione
15 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Roastbeef
55 min
Passatelli
45 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Pisarei e faśö
35 min
Salsa tonnata
20 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Polenta taragna
1 godz. 15 min