Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1600 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
400 g di farina di mais bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Salsa tonnata
20 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Polenta
1 godz.
Gnocchi alle ortiche
1 godz. 10 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Roastbeef
55 min
Passatelli
45 min
Gnocchi di polenta
25 min
Malfatti bergamaschi
40 min