Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
1600 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale grosso
-
25 g di burro1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
400 g di farina di mais bramata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.7 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa tonnata
20 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Malfatti bergamaschi
40 min
Pisarei e faśö
35 min
Polenta
1 godz.
Dado di carne
45 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Passatelli
45 min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min