Canederli allo speck

Canederli allo speck

4.2 185 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di pane raffermo a dadini
  • 200 g di latte intero tiepido
  • 150 g di speck a cubetti
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 uova
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di farina tipo 0
  • 1 pizzico di noce moscata
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1000 g di acqua
  • 1 mazzetto di erba cipollina fresca a pezzi
  • brodo di carne q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 22.9 g
Kalorie 1862 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...