Urządzenia i Akcesoria
Pastaragia
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di pangrattato
-
2 uova
-
1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
20 g di farina tipo 00 + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
20.2 g
Kalorie
1345 kJ /
321.5 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Giro d'Italia
33 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Polenta
1 godz.
Torta degli addobbi
1 godz. 25 min
Passatelli
45 min
Zuppa imperiale
1 godz.
Riso e porri
30 min
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 godz. 5 min
Sugoli di uva
1 godz.
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Cappelletti reggiani
2 godz.
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Tigelle
3 godz. 50 min