Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Azeite q.b. p/ untar
- 40 g queijo parmesão em pedaços
- 2 - 3 pés de aneto, fresco
- 250 g salmão fumado cortado em fatias
- 2 ovos
- 30 g leite
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- 500 g água
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 414.2 kJ / 99 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 458.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortilha de batata, bacon e queijo
50min
Fritatas individuais com cebolo
50min
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1u.
Bolinhas de azeitona
30min
Mini galetes de cogumelos
1u. 45min
Salada de omelete grega
35min
Taça de pimentos com frango
25min
Dumplings de pão, parmesão e tomate seco
1u.
Salada quente de couves-de-bruxelas com manga, abacate e ovos escalfados
55min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35min
Salada de camarão com legumes crocantes
40min
Bolonhesa de frutos secos
35min