Wersje kompatybilne
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chimichurri Mayonnaise
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 Tbsp sweet paprika
- 1 Tbsp dried thyme
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g sunflower oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
- 10 g lemon juice
- 1 medium egg
Turkey Breast and Salad
- 1000 g turkey breasts, skinless
- 2 medium eggs
- 800 g water
- 600 g frozen mixed vegetables
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2366.2 kJ / 565.5 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 510.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Saffron Chicken Penne
30min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1 godz.
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min