Urządzenia i Akcesoria
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Chimichurri Mayonnaise
-
dried oregano1 Tbsp
-
sweet paprika1 Tbsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh parsley to taste, thick stems removed, cut in pieces5 - 6 sprigs
-
lemon juice10 g
-
medium egg1
Turkey Breast and Salad
-
turkey breasts, skinless1000 g
-
medium eggs2
-
water800 g
-
frozen mixed vegetables600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510.2 mg
Białko
33 g
Kalorie
2366.2 kJ /
565.5 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic Turkey Stew
45 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Browned Pork Rice
1 godz.
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Caprese Omelette
30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.