Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo

Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo

4.5 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

Chimichurri Mayonnaise
  • dried oregano
    1 Tbsp
  • sweet paprika
    1 Tbsp
  • dried thyme
    1 Tbsp
  • ground cayenne pepper
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • sunflower oil
    250 g
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • fresh parsley to taste, thick stems removed, cut in pieces
    5 - 6 sprigs
  • lemon juice
    10 g
  • medium egg
    1
Turkey Breast and Salad
  • turkey breasts, skinless
    1000 g
  • medium eggs
    2
  • water
    800 g
  • frozen mixed vegetables
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 565.5 kcal / 2366.2 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 42.7 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 510.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...