Urządzenia i Akcesoria
Baked Oatmeal Niçoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tsp
-
red onions quartered50 g
-
rolled oats100 g
-
water300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced20 g
-
olives pitted (see tip)12
-
medium eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
1341 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Pumpkin Doughnut Fingers
1 godz. 30 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 godz. 30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min