Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g fresh flat-leaf parsley
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 1 anchovy fillet, in oil
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 85 g mascarpone
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Aubergine and Almond Dip
20min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Salmon tartare
25min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min