Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
17.7 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Fish tagine with tahini
1 Std. 15 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Sicilian Salad
30 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Lebanese Spiced Flatbread
3 Std. 20 Min
Seafood Risotto
40 Min