Pain complet

Pain complet

4.0 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz.
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    150 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    50 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    1 g
  • de farine T 150, et un peu pour fariner
    240 g
  • de sel
    5 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 910 kcal / 3858 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 174 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...