Pain complet

Pain complet

4.0 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz.
1 pièce

Składniki

  • 150 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 1 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 240 g de farine T 150, et un peu pour fariner
  • 5 g de sel
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 30 g
Kalorie 3858 kJ / 910 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 174 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...