Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco

Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco

4.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    150 g
  • de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour les moules
    75 g
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    100 g
  • d'eau (dont 50 g d'eau froide)
    70 g
  • de zeste de citron
    5 g
  • de crème de coco très froide
    100 g
  • de mascarpone très froid
    100 g
  • de fruits rouges frais variés
    250 g
  • de jus de citron
    20 g
  • de noix de coco râpée
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458.7 kcal / 1916.7 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 27.7 g
Węglowodany 43.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 19.2 g
Sód 112.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...