Sauce au floc rouge et chocolat

Sauce au floc rouge et chocolat

3.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 35 g d'échalotes
  • 55 g de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
  • 200 g de vin rouge type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
  • 1 feuille de laurier
  • 1 brin de thym frais
  • 1 gousse d'ail
  • 115 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 25 g de chocolat noir détaillé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 59 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 494.3 kJ / 119.7 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...