Sauce au floc rouge et chocolat

Sauce au floc rouge et chocolat

3.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'échalotes
    35 g
  • de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)
    55 g
  • de vin rouge type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")
    200 g
  • feuille de laurier
    1
  • de thym frais
    1 brin
  • d'ail
    1 gousse
  • d'eau
    115 g
  • de fond de veau
    1 c. à café
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 119.7 kcal / 494.3 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 59 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...