
Urządzenia i Akcesoria
Sauce au floc rouge et chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
d'échalotes35 g
-
de beurre (dont 40 g froids, coupés en morceaux)55 g
-
de vin rouge type Floc de Gascogne (voir "Conseil(s)")200 g
-
feuille de laurier1
-
de thym frais1 brin
-
d'ail1 gousse
-
d'eau115 g
-
de fond de veau1 c. à café
-
de chocolat noir détaillé en morceaux25 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
119.7 kcal /
494.3 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
4.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
59 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les modes par les Toqués
7 Przepisów
Francja
Francja