Hallot

Hallot

3.8 73 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz.
2 pièces

Składniki

  • 200 g d'eau minérale
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 1 œuf
  • 60 g de sucre en poudre
  • 10 g de sel
  • 50 g d'huile neutre
  • 2 c. à soupe de lait
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe de graines de sésame blanc
  • 1 c. à soupe de graines de sésame noir

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 15 g
Kalorie 2506 kJ / 595 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 111 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...