Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)

Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
  • 150 g di pane preferibilmente raffermo, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 avocado (1 a pezzi e 1 a fette)
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 3 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 4 pizzichi di pepe macinato
  • 800 g di filetti di pesce bianco, senza pelle a pezzi
  • 1 limone a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 464.6 mg
Białko 25.2 g
Kalorie 1187 kJ / 284 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...