Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)

Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
    2 rametti
  • di pane preferibilmente raffermo, a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • avocado (1 a pezzi e 1 a fette)
    2
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g
  • uova
    3
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    4 pizzichi
  • di filetti di pesce bianco, senza pelle a pezzi
    800 g
  • limone a fette
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 284 kcal / 1187 kJ
Białko 25.2 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 464.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...