
Urządzenia i Akcesoria
Polpettone di pesce e avocado (senza lattosio)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.2 rametti
-
di pane preferibilmente raffermo, a pezzi150 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
avocado (1 a pezzi e 1 a fette)2
-
di succo di limone, spremuto fresco30 g
-
uova3
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe macinato4 pizzichi
-
di filetti di pesce bianco, senza pelle a pezzi800 g
-
limone a fette1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
284 kcal /
1187 kJ
Białko
25.2 g
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
464.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy