Crema di panzanella
TM6 TM5 TM31

Crema di panzanella

4.1 (59 ocen)

Składniki

  • 300 g di pane raffermo a pezzi
  • 200 g di acqua
  • 1 cetriolo, pelato e a pezzi
  • 400 g di pomodori maturi a pezzi
  • ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
  • 1 cucchiaino di aceto bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
  • 200 g di Feta

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1627.5 kJ / 389 kcal
Białko
15.1 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
5.5 g
Sód
977.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy