Crema di panzanella

Crema di panzanella

4.2 62 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di pane raffermo a pezzi
  • 200 g di acqua
  • 1 cetriolo pelato e a pezzi
  • 400 g di pomodori maturi a pezzi
  • ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b. per servire
  • 1 cucchiaino di aceto bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
  • 200 g di Feta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 977.9 mg
Białko 15.1 g
Kalorie 1627.5 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...