Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta

Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta

4.1 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di grano saraceno (cottura 20 minuti)
  • 80 g di scalogno a metà
  • 8 fili di erba cipollina fresca a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni rossi a tocchetti (3 cm)
  • 150 g di peperoni gialli a tocchetti (3 cm)
  • 3 pizzico di sale
  • 1200 g di acqua
  • 100 g di Feta a dadini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 656.2 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 1363.9 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 34.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...