Jota triestina

Jota triestina

4.5 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

Cottura dei fagioli
  • 1500 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 200 g di fagioli borlotti secchi ammollati (vedere consigli)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Cottura dei crauti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di crauti
Terminare la preparazione
  • 60 g di scalogno
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di farina tipo 00
  • 200 g di brodo vegetale
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 3.7 mg
Białko 16.3 g
Kalorie 1871.3 kJ / 447.3 kcal
Tłuszcz 28.4 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...