Bruschetta (senza glutine)

Bruschetta (senza glutine)

4.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 porzioni

Składniki

Pomodori insaporito
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 6 foglie di basilico fresche lavate + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di origano secco
Pane senza glutine
  • 80 g di grano saraceno
  • 490 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero grezzo di canna
  • 250 g di farina senza glutine per pane + q.b.
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 690.4 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 906 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 35.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...