Ossibuchi ai funghi

Ossibuchi ai funghi

4.5 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 30 g di gambo di sedano a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 65 g di olio extravergine di oliva
  • 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 25 g di burro
  • 50 g di vino bianco secco
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 150 g di passata di pomodoro
  • 300 g di brodo di carne
  • 250 g di funghi champignon freschi in quarti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 859.5 mg
Białko 102.9 g
Kalorie 4113.9 kJ / 983.2 kcal
Tłuszcz 58.7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 20.8 g
Węglowodany 11.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...