Ossibuchi ai funghi

Ossibuchi ai funghi

4.7 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    5 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    70 g
  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    65 g
  • ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
    4
  • farina tipo 00 q.b.
  • di burro
    25 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di passata di pomodoro
    150 g
  • di brodo di carne
    300 g
  • di funghi champignon freschi in quarti
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 983.2 kcal / 4113.9 kJ
Białko 102.9 g
Tłuszcz 58.7 g
Węglowodany 11.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 20.8 g
Sód 859.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...