
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di riso con scampi, ceci e olio al rosmarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
Olio al rosmarino
-
di aghi di rosmarino congelati10 g
-
di olio extravergine di oliva250 g
-
di acqua1000 g
-
di sale1 - 2 cucchiaini
-
di ceci in scatola sgocciolati500 g
-
scampi12
Insalata di riso e scampi
-
di riso360 g
-
di sedano a pezzi (1-2 cm)100 g
-
di carote pelate e a rondelle (1 cm)100 g
-
porro la parte bianca, a rondelle sottili1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
494 kcal /
2067 kJ
Białko
15.4 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
65.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
56.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Legumi in insalata
10 Przepisów
Włochy
Włochy