Alette di pollo con salsa Buffalo

Alette di pollo con salsa Buffalo

4.2 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

Salsa al formaggio
  • di maionese (vedere consigli)
    100 g
  • di panna acida
    120 g
  • di latte
    50 g
  • di formaggio erborinato a pezzi (3 cm)
    60 - 100 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Salsa piccante
  • di burro a pezzi
    180 g
  • di miele
    90 g
  • di salsa piccante (vedere consigli)
    375 g
Alette di pollo
  • di ali di pollo
    2000 g
  • di farina di riso
    20 g
  • di paprika dolce o affumicata
    20 g
  • di sale
    10 g
  • verdure miste a bastoncini (es. sedano, carote, cetrioli, ecc.), a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 559.8 kcal / 2342.3 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 43.1 g
Węglowodany 22.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 1118.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...