Alette di pollo con salsa Buffalo

Alette di pollo con salsa Buffalo

4.2 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

Salsa al formaggio
  • 100 g di maionese (vedere consigli)
  • 120 g di panna acida
  • 50 g di latte
  • 60 - 100 g di formaggio erborinato a pezzi (3 cm)
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa piccante
  • 180 g di burro a pezzi
  • 90 g di miele
  • 375 g di salsa piccante (vedere consigli)
Alette di pollo
  • 2000 g di ali di pollo
  • 20 g di farina di riso
  • 20 g di paprika dolce o affumicata
  • 10 g di sale
  • verdure miste a bastoncini (es. sedano, carote, cetrioli, ecc.), a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1118.7 mg
Białko 21.5 g
Kalorie 2342.3 kJ / 559.8 kcal
Tłuszcz 43.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...