Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa al formaggio
- 100 g di maionese (vedere consigli)
- 120 g di panna acida
- 50 g di latte
- 60 - 100 g di formaggio erborinato, a pezzi (3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa piccante
- 180 g di burro a pezzi
- 90 g di miele
- 375 g di salsa piccante (vedere consigli)
Alette di pollo
- 2000 g di ali di pollo
- 20 g di farina di riso
- 20 g di paprika dolce o affumicata
- 10 g di sale
- verdure miste a bastoncini (es. sedano, carote, cetrioli, ecc.), a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2342.3 kJ / 559.8 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 43.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1118.7 mg
Alternatywne przepisy
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 Min
Frullato arancione
10 Min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 Min
Moon Milk rosa
10 Min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 Std. 20 Min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30min
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2h 10min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1 Std. 30 Min
Frittelle di patate dolci e gamberi
Brak ocen