Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di funghi porcini freschi a metà
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 782.9 kJ / 187 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Sód
- 12 mg
Alternatywne przepisy
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Ossobuco Sottovuoto
12sa 40 dk
Filetti di merluzzo sottovuoto
1h 20 min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3h 45min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5h 45min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30 min