Insalata di patate con verdure fermentate

Insalata di patate con verdure fermentate

2.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 73 godz.
4 porzioni

Składniki

Bastoncini di verdure fermentate
  • 600 - 800 g di verdure miste (es. carote, sedano, daikon, cavolo rapa, ravanello rosso)
  • 15 g di sale
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di semi di senape (opcjonalnie)
Insalata di patate
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 750 g di patate a pasta gialla pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di cipolla in quarti
  • 1 cucchiaino di senape
  • 30 g di olio extravergine di oliva
    30 g di maionese
  • 30 g di aceto
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1447.8 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1140.1 kJ / 272.5 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 44.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...