Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 333 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Carciofi alla romana
50 min
Condimento all'arancia e curry
Brak ocen
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30 min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3h
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Fagiolini al pomodoro
55 Min
Orata in crosta di sale
35 Min
Cotechino e lenticchie
1 Std.