Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1000 g water
- 450 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 15 g boter
- 1 bos verse basilicumbladeren
- 3 eieren
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Vegan cheddar mac & cheese
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Rabarber-citroen cookies
1h
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Gin en lavendelijs
14h 35 min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Champagne en bessen trifle
3h 40min