Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1000 g water
- 450 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 15 g boter
- 1 bos verse basilicumbladeren
- 3 eieren
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Brak ocen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min