Urządzenia i Akcesoria
Kleine aspergeflans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
17.8 g
Kalorie
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Rabarber-citroen cookies
1 godz.
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Turkse gekruide lamshapjes
1 godz. 30 min