Urządzenia i Akcesoria
Rode bietensoep met kruidenknoedels
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porties
Składniki
Kruidenknoedels
-
gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes10 - 15 g
-
melk200 g
-
boter in stukken60 g
-
zout¾ tl
-
gemalen nootmuskaat (opcjonalnie)¼ tl
-
griesmeel150 g
-
boter plus extra om in te vetten
-
ei1
Rode bietensoep
-
500 g gekookte rode bieten, in stukkenrauwe rode bieten gepeld, in stukken500 g
-
water700 g
-
witte wijn150 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt2 volle tl
-
bloem25 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
room100 g
-
witte wijnazijn (opcjonalnie)1 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koolsoep
50 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Napolitaanse cake
Brak ocen
Venkelsapje
10 min
Quinoapuddings met frambozensaus
Brak ocen
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min