Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 300 - 400 g peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd
- 100 g pure chocolade, in stukken (2-3 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- 1 tl honing
- 1 ½ tl gemalen kardemom
- 50 g amandelvlokken, geroosterd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1480 kJ / 354 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 5.3 g
Alternatywne przepisy
Rode bietensalade
10min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Kip in perziksaus
40min
Lactosevrije warme chocolademelk
Pas d’évaluation
Scandinavische hamburger
4h 10min
Rijstpudding
1h
Oranje gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
Pas d’évaluation
Kip met rode paprika
1h 5min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Soezendeeg
2h