Urządzenia i Akcesoria
Graubünden gerstsoep
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1137 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 godz. 40 min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Mallorcaanse vissoep
40 min