Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de sucre
- 55 g de maïzena
- de l'huile de tournesol, pour graisser
- 165 g d'eau
- 2 sachets de gélatine en poudre (18 g au total)
- du colorant alimentaire rouge, quantité selon votre goût (opcjonalnie)
- ½ gousse de vanille, les grains uniquement (opcjonalnie)
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 73 kJ / 18 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cœurs meringués
2 Std.
Meringues fantômes
12h 25min
Oeufs en chocolat
2小时 15 分钟
Tarte aux fraises et chocolat
3hod.
Confiserie aux amandes
20 Min
Curd aux baies
20 Min
Antonio Bachour: Bonbons de chocolat au fruit de la passion (métrique)
17h 20min
Biscuits aux amandes
1小时
Churros
1小时 15 分钟
Glace à la vanille
12h
Sucettes glacées à la fraise
12 godz. 15 min
Cupcakes "cerveaux"
1hod. 40min