Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de sucre à fruits (sucre super fin)
- 100 g de blancs d'œufs de gros calibre, à température ambiante
- ⅛ c. à thé de sel
- pépites de chocolat, pour créer les yeux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 286.8 kJ / 68.6 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 28.7 mg
Alternatywne przepisy
Biscuits au sucre aux épices de citrouille
Brak ocen
Biscuits doigts de sorcière
2h
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Tzatziki
15min
Crème fouettée
10min
Scones pour le petit déjeuner
30min
Glace à la vanille
12h
Petits pains mollets
2h 15min
Crème glacée double vanille
12h
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Crème glacée au beurre d'arachides
8 Std. 20 Min