
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'amandes, avec peau
- 250 g de sucre
- 250 g de beurre froid, en morceaux
- 2 oeufs
- 2 c. à café de sucre vanillé, fait maison
- ¼ c. à café de sel
- 370 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 105 kcal / 439 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 0.7 g