Sauce caramel vanille bourbon

Sauce caramel vanille bourbon

4.6 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 La recette complète

Składniki

  • de beurre en morceaux
    80 g
  • de crème double (env. 48% M.G.)
    130 g
  • de sucre brun foncé
    50 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de sirop d'érable
    50 g
  • de bourbon (whisky)
    70 g
  • de pâte de vanille
    2 c. à café
  • de sel de mer fin
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 1770 kcal / 7410 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 121.5 g
Węglowodany 141 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 65.8 g
Sód 2616.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...