Sauce caramel vanille bourbon

Sauce caramel vanille bourbon

4.6 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 La recette complète

Składniki

  • 80 g de beurre en morceaux
  • 130 g de crème double (env. 48% M.G.)
  • 50 g de sucre brun foncé
  • 50 g de sucre en poudre
  • 50 g de sirop d'érable
  • 70 g de bourbon (whisky)
  • 2 c. à café de pâte de vanille
  • 1 c. à café de sel de mer fin

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Sód 2616.5 mg
Białko 3 g
Kalorie 7410 kJ / 1770 kcal
Tłuszcz 121.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 65.8 g
Węglowodany 141 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...