
Urządzenia i Akcesoria
Sauce caramel vanille bourbon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 La recette complète
Składniki
-
de beurre en morceaux80 g
-
de crème double (env. 48% M.G.)130 g
-
de sucre brun foncé50 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de sirop d'érable50 g
-
de bourbon (whisky)70 g
-
de pâte de vanille2 c. à café
-
de sel de mer fin1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Kalorie
1770 kcal /
7410 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
121.5 g
Węglowodany
141 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
65.8 g
Sód
2616.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks