Pain de campagne au levain

5.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
12 tranches

Składniki

  • 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
  • 430 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 340 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
  • 225 g d'eau à température ambiante
  • 1 c. à soupe de sel
  • 1 c. à thé de levure instantanée sèche (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 tranche

Sód 595.6 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 864.9 kJ / 206.7 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...