Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)

Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)

4.9 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 portions

Składniki

  • gousse de vanille
    1
  • de sucre et un peu plus pour saupoudrer
    170 g
  • de crème à fouetter
    910 g
  • jaunes d'œufs de gros calibre
    8
  • fruits tropicaux frais (par exemple, mangues, kiwis, papayes), en cubes, pour décorer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 372 kcal / 1556 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 38 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...