Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)

Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)

4.6 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 portions

Składniki

  • 1 gousse de vanille
  • 170 g de sucre et un peu plus pour saupoudrer
  • 910 g de crème à fouetter
  • 8 jaunes d'œufs de gros calibre
  • fruits tropicaux frais (par exemple, mangues, kiwis, papayes), en cubes, pour décorer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 38 mg
Białko 4 g
Kalorie 1556 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...