Hazelnut and herb stuffed cauliflower
TM6 TM5 TM31

Hazelnut and herb stuffed cauliflower

3.3 (6 ocen)

Składniki

  • 1 large cauliflower head, leaves attached
  • 500 g water
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 garlic cloves
  • 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
  • 40 g hazelnuts
  • 50 g frozen peas, thawed and drained
  • ⅛ tsp sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 100 g salted butter, cut into pieces
  • 50 g panko breadcrumbs
  • 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
  • 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
949.3 kJ / 226.9 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
14.1 g
Tłuszcz
18.3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
3.7 g
Sód
195.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy