Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
large cauliflower head, leaves attached1
-
water500 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
fresh baby spinach leaves or greens of choice20 g
-
hazelnuts40 g
-
frozen peas thawed and drained50 g
-
sea salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salted butter cut into pieces100 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
herbs of choice, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
195.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
949.3 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Filo spinach slice
55 min
Pasta primavera
1 godz.
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min