Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
large cauliflower head, leaves attached1
-
water500 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
fresh baby spinach leaves or greens of choice20 g
-
hazelnuts40 g
-
frozen peas thawed and drained50 g
-
sea salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salted butter cut into pieces100 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
herbs of choice, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
195.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
949.3 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min