Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
large cauliflower head, leaves attached1
-
water500 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
fresh baby spinach leaves or greens of choice20 g
-
hazelnuts40 g
-
frozen peas thawed and drained50 g
-
sea salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salted butter cut into pieces100 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
herbs of choice, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
195.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
949.3 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min