Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 195.3 mg
Alternatywne przepisy
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Ribollita
50 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Herby potato salad with crisp topping
50 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min