Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
large cauliflower head, leaves attached1
-
water500 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
fresh baby spinach leaves or greens of choice20 g
-
hazelnuts40 g
-
frozen peas thawed and drained50 g
-
sea salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salted butter cut into pieces100 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
herbs of choice, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
195.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
949.3 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger spice and white chocolate muffin
35 min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Vegan bao sliders
1 godz. 50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Cranberry pistachio spiced muffins
50 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.