Urządzenia i Akcesoria
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream50 g
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
cream cheese60 g
-
honey1 tbsp
-
vanilla bean split into halves lengthways, seeds scraped½
-
shelled unsalted pistachio nuts (see Tip)30 g
-
pitted Medjool dates4
-
navel oranges cut into segments4
-
fresh mint leaves only, cut into pieces1 sprig
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.7 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1394.5 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Rosewater madeleines
30 min
Vadouvan spiced mini rolls
2 godz. 30 min
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Cardamom and lime syrup cake
1 godz. 35 min
Savoury crêpes
45 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min