Urządzenia i Akcesoria
Lentil and mint salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
297.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Miso coleslaw
20 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Couscous tahini bowl
30 min